Сложи ли Моуриньо "вълчи" капан на Наполи? Специалния с големи думи преди дербито


Сложи ли Моуриньо "вълчи" капан на Наполи? Специалния с големи думи преди дербито
Снимка: Getty Images

1408 0

Наполи има преднина от 10 точки пред втория Интер, като е и с мач по-малко. Отборът се доближава все повече до титлата в италианската Серия А, като сега му предстои дерби с Рома и ако и то бъде спечелено, то това би била поредна голяма крачка към трофея.

Рома пък се бори за място в топ 4, като има равен брой точки с четвъртия - градския съперник Лацио. Преди мача за "вълците" срещу кандидат-шампиона техния старши треньор Жозе Моуриньо говори за предстоящия съперник. Специалния отсече, че Наполи вече е шампион.

"Ще кажа това: те вече са спечелили Скудето, като са го спечелили заслужено. Те са отличен отбор с отличен треньор в лицето на Лучано Спалети. Вече са с 12 точки преднина (бел. ред. толкова бяха преди старта на кръга) и няма отбори, които да ги плашат. Титлата е тяхна.

Няма просто да се отдръпнем от пътя им, но те вече са спечелили първенството. Поздравления за тях" - заяви Моуриньо. Наполи е непобеден в осем от последните си девет мача срещу Рома. Наскоро обаче последният в Серия А изхвърли Наполи от Купата на Италия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички