Проблем в Рома! Моуриньо разкри бъдещето на Дзаниоло


Проблем в Рома! Моуриньо разкри бъдещето на Дзаниоло
Снимка: Getty Images

1670 0

Звездата на Рома  Николо Дзаниоло отказа офертата на английския Борнемут. Това ще създаде проблем при „римските вълци“, защото италианският национал ясно даде да се разбере, че иска да напусне клуба още през този трансферен прозорец.

Милан, който го искаше, обаче не се споразумя с Рома. Самият играч пък не пожела да продължи кариерата си в Борнемут, който отправи оферта за правата му на стойност 30 млн. евро.

Договорът на Дзаниоло с Рома е до лятото на 2024 година. При подобно развитие се очертава Николо да остане в Рим до лятото, макар че вероятно ще търка пейката.

Дзаниоло повтаря от месец, че иска да напусне. За съжаление, изглежда, че бях прав. Казвам за съжаление, защото играчът казва от месец, че иска да напусне. Ако играч каже на всички, че не иска повече да носи фланелката на Рома, трябва да кажа "за съжаление". Идеалната ситуация е играчът да е щастлив. Казах, че очаквах той да остане, но както стоят нещата днес, трябва да добавя за съжаление към това изречение“, обяви Жозе Моуриньо на брифинг преди визитата на лидера Наполи.

Дзаниоло няма да попадне в групата на Рома за утрешното дерби в Неапол.

Той не е на разположение, не е част от групата. Трябва да мисля изключително за следващия мач срещу Наполи“, допълни португалецът.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Сензационно завръщане във Висшата лига? Моуриньо може да поеме Челси

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички