След фантастичните представяния: Ювентус награждава голямата си звезда с нов договор


След фантастичните представяния: Ювентус награждава голямата си звезда с нов договор
Снимка: Getty Images

912 0

Ювентус има намерение да започне преговори за ново удължаване на договора на нападателя Федерико Киеза през следващите седмици, пише "Tuttomercato".

Футболистът има договор до края на сезон 2024/25 година и в клуба искат да са сигурни, че няма да се стигне до вариант той да си тръгне като свободен агент. Затова планът е контрактът му да бъде удължен колкото се може по-скоро.

Двете страни вече са разговаряли около казуса, но все още не са постигнали споразумение. Шефовете на клуба планират засега да предложат краткосрочно удължаване на договора на играча, а на по-късен етап, когато финансовото състояние на клуба е по-добро, да бъде предложена и по-дългосрочна сделка.

Предложението към Киеза ще бъде с подобни параметри като тези, които са залегнали в настоящия му контракт. Заплатата на играча отново ще бъде в размер на 5 милиона евро на година, но при първа възможност клубът ще се постарае да я увеличи, когато условията го позволяват.

След като през миналия сезон Киеза се представяше на приливи и отливи, през настоящата кампания той бе изнесен в по-предни позиции от Масимилиано Алегри и това като че ли дава резултат. Играчът показва доста по-стабилни изяви и има 4 гола и 1 асистенция в 11 мача. Той блесна и с екипа на Италия, като отбеляза 2 попадения за успеха с 5:2 над Северна Македония.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички