Ювентус ги направи пет поредни, окупира върха и задълбочи кризата в Каляри (ВИДЕО)


Ювентус ги направи пет поредни, окупира върха и задълбочи кризата в Каляри (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

503 0

Ювентус постигна успех с 2:1 над закъсалия Каляри у дома в мач от 12-ия кръг на Серия А. "Бианконерите" грабнаха трите точки и окупираха върха на Ботуша временно. В герои за "старата госпожа" се превърнаха Желсон Бремер и Даниеле Ругани, които донесоха успеха.

Развой на срещата

След доста скучно първо полувреме, в което липсваха положения, двата тима се разиграха след почивката. Резултатът бе открит от по-активния Ювентус след точно час игра. Желсон Бремер надскочи противниковата отбрана и успя да се разпише с глава за 1:0.

Само 10 минути по-късно домакините увеличиха своята преднина. Даниеле Ругани бе на правилното място след центриране от корнер, възползва се от разразилия се карамбол в малкото наказателно поле и покачи на 2:0 за Юве.

Последва натиск на гостите и той доведе до гол. Алберто Досена записа името си сред голмайсторите, след като засече топката след центриране от корнер и вкара с глава, за да оформи крайното 2:1.

Ювентус записа пета поредна победа в първенството и се качи на върха временно с актив от 29 точки. Каляри записа седма загуба от началото на кампанията. Футболистите на тима са на 17-ата позиция с 9 пункта на сметката си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички