Шкриняр: Рамос е най-добрият защитник в света, Ван Дайк е втори


Шкриняр: Рамос е най-добрият защитник в света, Ван Дайк е втори
Снимка: Getty Images/Guliver

3702 0

Защитникът на Интер Шкриняр определи Серхио Рамос като най-добрия действащ бранител в света. Словакът постави Върджил ван Дайк на второ място, а след него - играчът на Наполи Калиду Кулибали.

"Тримата най-силни защитници в света в момента? Най-добрият е Серхио Рамос, той е истински лидер. След него бих сложил Върджил ван Дайк за това, което свърши през последните две или три години. Освен тях Калиду Кулибали, дори и сега да преминава през труден период", отговори Шкриняр на въпроси на запалянковци във видео, публикувано на страницата на ломбардския клуб във Фейсбук.

"С кой ми е харесвало да играя повече от всички? Мисля, че Бруно Фернандеш беше един от най-добрите ми съотборници. Ние играхме заедно в Сампдория, той винаги ми е харесвал", коментира Шкриняр. За него пресата писа наскоро, че може да напусне тима през лятото и да продължи кариерата си в Премиършип. Интерес към него проявяват Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед.

Междувременно медиите в Каталуния са убедени, че една от големите звезди на Интер е пред сигурен трансфер на "Камп Ноу" (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички