Манчестър Сити ще опита да ограби защитата на Интер


Манчестър Сити ще опита да ограби защитата на Интер
Снимка: Getty Images/Guliver

1330 0

Хосеп Гуардиола иска да подсили Манчестър Сити през идното лято, но изглежда, че заедно с това ще опита да отслаби италианския Интер, информира Tuttosport. "Гражданите" няма да защитят отново титлата си във Висшата лига, като Ливърпул се нуждае от само още две победи, за да получи първата си титла от 30 години насам.

За следващия сезон Гуардиола иска да трансформира защитата на отбора, като ще пазарува от Интер. Или поне ще опита. Милан Шкриняр е сред топ приоритетите за наставника, като той е на "Сан Сиро" през последните 3 сезона, превръщайки се сред най-добрите бранители. Според италианското издание от Сити са готови да предложат 90 млн.евро за него.

Освен него Гуардиола се е насочил и към Алесандро Бастони. 20-годишният играч през този сезон направи "пробив" в титулярния състав и изглежда е привлякъл вниманието на бившия наставник на Барселона. За този трансфер обаче "нерадзурите" със сигурност няма да се съгласят, тй като Антонио Конте смята за в бъдеще да разчита на него.  А ето какво каза испанският мениджър за действията, които се предприемат във футбола в борбата срещу коронавируса.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички