Ван Дайк: Титлата във Висшата лига ще означава много за мен


Ван Дайк: Титлата във Висшата лига ще означава много за мен
Снимка: Getty Images/Guliver

1322 0

Защитникът на Ливърпул Върджил ван Дайк заяви, че титлата във Висшата лига ще означава много за него заради житейския път, който той е извървял. Холандецът се установи като един от най-добрите бранители в днешно време откакто дойде при мърсисайдци от Саутхемптън през януари 2018г. Преди това той изкара периоди в шотландския Селтик и холандския Грьонинген.

Ван Дайк коментира своята кариера пред Стив Бейтс от ‘Sunday Mirror’. „Никога не съм получавал нещо в живота си даром и затова това, което съм постигнал дотук е много важно за мен и моето семейство. Поради тази причина за мен не е проблем да се справям с напрежението. Когато за пръв път дойдох тук, исках да спечеля всичко. Когато си играч на Ливърпул, трябва да се бориш за всички трофеи, независимо дали става въпрос за Купата на лигата или ФА Къп.“

„Но най-вече искам да помогна на този клуб да спечели титлата във Висшата лига. Минало е толкова много време от последния триумф, дори не съм бил роден тогава. Отборът определено го желае. Също така да спечеля Шампионската лига беше моя мечта и когато това се случи, тя се сбъдна“, сподели Ван Дайк. А ето какво прави съотборникът на Ван Дайк Алекс Олекслейд-Чембърлейн.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички