Шеф в Интер почти потвърди завръщането на Ромелу Лукаку, разкри и за срещи с Пауло Дибала


Шеф в Интер почти потвърди завръщането на Ромелу Лукаку, разкри и за срещи с Пауло Дибала
Снимка: Getty Images

2213 0

Главният изпълнителен директор на Интер Джузепе Марота коментира редица теми свързани с отбора. Той наблегна на входящите и изходящите трансфери свързани с възможни сделки с Ромелу Лукаку, Пауло Дибала и Милан Шкриняр.

Понастоящем "нерадзурите са близо да върнат обратно в тима белгийския национал, а Челси ще получи 8 млн. евро под формата на заем с възможност да получи повече чрез допълнителни суми, свързани с представянето.

"Направихме много проучвания, но сега сме във фазата, в която трябва да вземем решение и да се опитаме да формализираме операциите", каза Марота.

"За Дибала не крия факта, че се срещнахме с негови представители. Трябва да провеждаме проучвания и да откриваме нови пътища, сред които има всичко. Сега с Дибала, за да се стигне до заключение, трябва да има важни срещи. До момента не сме постигнали споразумение. 

"Трябва да благодарим на разположението на президентството и собствениците. Надявам се, че темата ще бъде затворена не за няколко часа, а за няколко дни. Все още не можем да го обявим официално", добави той по повод Лукаку.

"Ще преценяваме спокойно", сподели силният човек за интереса на ПСЖ към Милан Шкриняр. "Никога не искаме да се отказваме от някой от нашите играчи, освен ако той не дойде да поиска трансфер. Към него, както и към другите ни играчи, има интерес от няколко отбора", завърши директорът.

А ето защо Ромелу Лукаку е заплакал, научавайки, че се връща в Интер.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички