Дибала сподели очакванията си за Рома в Лига Европа и защо е загубил от Бетис


Дибала сподели очакванията си за Рома в Лига Европа и защо е загубил от Бетис
Снимка: GettyImages

1590 0

Един от основните футболисти на Рома - Пауло Дибала вярва, че клубът му ще продължи участието си в Лига Европа, след като успешно премине през груповата фаза на надпреварата. Той говори след домакинската загуба на "вълците" от Бетис с 1:2 у дома, което усложни ситуацията пред столичани. 

"Не бяхме достатъчно добри в пресата. Бетис контролираше много добре топката, Каналес се движи по целия терен и е труден за опазване. Трябва да бъдем по-уверени във владеенето на топката. Много пъти се случва да влагаме твърде много емоции на терена, трябва да бъдем по-хладнокръвни. Групата още не е затворена, ще опитаме да спечелим в Севиля другата седмица.

Треньорът и играчите ми помогнаха бързо да се адаптирам в Рома. Всички ме карат да се чувствам добре в клуба. Познавам италианския футбол от дълго време и това също ми помогна", обясни Дибала.

Аржентинецът направи сравнение между настоящия си треньор Жозе Моуриньо и бившия си наставник в Ювентус Масимилиано Алегри.

"В някои неща си приличат, в други не. С Моуриньо говоря повече и обсъждаме играта. И двамата работят много върху защитната фаза. Всеки има свои собствени идеи, понякога не бях съгласен с Алегри, но и двамата давахме най-доброто от себе си за Ювентус. Просто имахме някои различни идеи за играта. Но това е треньор, който ми даде толкова много и не бих искал да влизам в полемики с него", разясни Дибала.

Ето как се разви самата среща!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички