Безчувствените национали на Аржентина, които не оставиха спомен на колега от Ямайка (ВИДЕО)


Безчувствените национали на Аржентина, които не оставиха спомен на колега от Ямайка (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

3066 0

Аржентина изигра една от последните си проверки преди наближаващото Световно първенство, насрочено за последните два месеца от годината. Шампионите на Южна Америка се наложиха над Ямайка с класически успех от 3:0 в приятелски мач, провел се в САЩ за радост на неутралните зрители.

Най-ключовият момент от срещата бе победа №100 с националната фланелка за голямата легенда Лионел Меси, който се включи в срещата като резерва и успя да вкара 2/3 от попаденията при историческия успех.

Нападателят на ПСЖ обаче остана извън най-любопитните кадри след двубоя, в които най-разпознаваеми бяха Лаутаро Мартинес и Пауло Дибала - едни от големите звезди на Серия А. Именно те останаха безучастни при молба на един от противниковите играчи.

В социалните мрежи се появи видео, на което въпросният състезател на "реге бойс" стои пред съблекалнята на Аржентина и моли за фланелката на някой от футболистите вътре. Човек от щаба на южноамериканския шампион обаче му казва, че нямат фланелки, докато звездните нападатели останаха безучастни в ситуацията.

Огорченият футболист на загубения тим дори не получава снимка, а запалянковците се запитаха в социалните мрежи за причината на щаба. Част от тях не разбират как не се е намерила поне една резервна тениска на двукратния световен шампион.

Ето как се разви и самата среща!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички