Роналдо коментира страхотното си постижение


Роналдо коментира страхотното си постижение
Снимка: Getty Images/Guliver

1477 0

Мегазвездата на световния футбол - Кристиано Роналдо, коментира поредното си голямо постижение в спорта. Припомняме, че при последния двубой на Ювентус срещу Интер, той записа мач номер 1000 в своята професионална кариера.

"Толкова съм горд да достигне 1000 официални мача в своята кариера с много важна победа, която отново ни връща на върха в класирането! Благодаря на всички мои съотборници и треньори, на семейството и приятелите ми и на всички мои фенове, които ми помогнаха да постигна това страхотно постижение" - заяви Роналдо в своя Instagram профил.

За първия си професионален клуб - Спортинг Лисабон, той има записани 31 участия, гарнирани с 5 гола. В Манчестър Юнайтед играе в 292 мача и вкарва 118 попадения. След това идват най-силните му години и безспорният пик в кариерата - славният престой в Реал Мадрид с 438 двубоя и изумителните 450 гола. За настоящия си клуб - Ювентус, до този момент е записал 75 срещи и 53 попадения. С националната фланелка, пък, има 164 мача и 99 гола.

Междувременно, постижението му бе белязано от невероятно съвпадение. Каква е връзката между 1-вия и 1000-ния му двубой - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички