Maрчело Липи: Интер не може да се мери с Ювентус


Maрчело Липи: Интер не може да се мери с Ювентус
Снимка: Getty Images/Guliver

1414 0

Бившият селекционер на националния отбор на Италия Марчело Липи поздрави Интер за показания характер, но заяви, че „нерадзурите“ трудно могат да се мерят с Ювентус. В снощната вечер „старата госпожа“ надви миланския гранд с резултат 2:0 в Дербито на Италия.

Марчело Липи, който бе начело на Ювентус дълги години, но бе и в тима на Интер за кратко, коментира случилото се в снощното дерби, което се игра пред празни трибуни заради епидемията от коронавирус. „Интер се справи добре през първото полувреме. Тимът показа характер и удържа своя противник. Но те имат много по-малко класа от Ювентус. Разликата между двата отбора си пролича ясно вчера. Ювентус винаги са били силни, те доминираха двубоя във вчерашната вечер, защото са по-силни от Интер. Разбирам недоволството у феновете, но решението срещата да се играе без публика беше правилно“, заяви треньорът, който спечели световната титла с Италия през 2006-та година.

Победата увеличи преднината на Ювентус през Интер на цели 9 точки. С вчерашния успех „бианконерите“ се върнаха на върха в класирането в Серия А, като изпревариха Лацио с една точка. А ето как настоящият треньор на "старата госпожа" Маурицио Сари коментира случилото се във вчерашния ден.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички