Роналдо имал уговорка за размяна на фланелки с вратар, но се отказал, след като му спасил дузпа


Роналдо имал уговорка за размяна на фланелки с вратар, но се отказал, след като му спасил дузпа
Снимка: Getty Images/Guliver

4263 0

Размяната на фланелки след края на даден мач е честа практика сред футболистите. Понякога дори това се уговаря преди двубоя между двама играчи. Такъв е бил случаят с вратаря на Киево Стефано Сорентино и мегазвездата на Ювентус - Кристиано Роналдо.

Планът на стража обаче се объркал, след като в срещата успял да спаси дузпа на португалеца. Въпреки че "старата госпожа" печели мача с 3:0 Роналдо все още е бил ядосан и след двубоя не е връчил фланелката си на Сорентино, както са се били разбрали.

"Разбрахме се да се разменим фланелките, но след като изпусна дузпата бе много ядосан. Не му се бе случвало в Италия. Срещнахме се в тунела след двубоя, той ми стисна ръката и ме поздрави, но имаше лошо изражение и не ми даде фланелката си" - разказва Сорентино.

Това е и единствената изпусната дузпа на сметката на португалския голмайстор в италианската Серия А. Вратарят на Киево признава, че предварително е изучавал как Роналдо бие дузпи, за да се справи с удара му.

Междувременно, появиха се спекулации, че може да се наложи на Ювентус да продаде Кристиано Роналдо поради ситуацията с коронавируса и кризата във футбола. Какви са двата варианта пред Роналдо за нов отбор при подобно развитие?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички