Кризата с коронавируса принуждава Ювентус да продаде Кристиано Роналдо


Кризата с коронавируса принуждава Ювентус да продаде Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

4162 0

Пандемията от коронавируса влияе сериозно и на някои от големите футболни клубове. Един от тях е Ювентус, който трябваше да се погрижи за своето финансово състояние, като играчите се съгласиха да редуцират заплатите си.

Според Il Messaggero "бианконерите" може да се принудят да продадат голямата си звезда Кристиано Роналдо заради икономическите си проблеми. Малко е вероятно Юве да продължи да плаща на португалеца голямата му заплата, когато се поднови сезонът. В момента португалецът заработва в "Старата госпожа" по 31 млн. евро годишно.

Един от вариантите за решаване на проблема е продажбата на 35-годишния Роналдо в друг клуб. В такъв случай Ювентус е готов да разглежда предложения от 70 млн. евро. Не е изключено също нападателят да доработи сегашния си контракт, който е до 30 юни 2022 г. Също така Роналдо може да продължи споразумението си с клуба от Торино с един сезон. През настоящия шампионат той взе участие в 31 мача на Юве във всички турнири, в които вкара 25 гола и асистира за 4. По-рано и италиански журналист заяви, че Роналдо може да напусне Юве и вече има два отбора с интерес към него - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички