Къде може да отиде Роналдо, ако напусне Ювентус?


Къде може да отиде Роналдо, ако напусне Ювентус?
Снимка: Getty Images/Gulliver

19061 0

След като медии в Италия гръмнаха с новината, че кризата с коронавируса може да принуди Ювентус да продаде мегазвездата си Кристиано Роналдо, испанското издание "Marca" посочи двата отбора, в които португалецът може да се озове.

Това са Манчестър Юнайтед и ПСЖ. И двата клуба имат финансовата мощ, за да си го позволят. Всички на "Олд Трафорд" със сигурност биха се зарадвали отново да посрещнат Роналдо, като самият той също пази много топли чувства към "червените дяволи".

В ПСЖ, пък, парите са още повече. Там обаче един измежду Килиан Мбапе и Неймар вероятно няма да се задържи, ако акостира Кристиано. Едно е сигурно - редица други грандове могат да бъдат отписани поради различни причини.

Реал Мадрид може да си позволи да си върне португалеца, но от клуба вече нямат подобно желание, допълва "Marca". В Барселона дори и някой да посмее да си помисли подобен ход, то финансовата ситуация в тима моментално го отписва.

От Байерн Мюнхен вече обясниха защо не биха искали да привлекат Роналдо, а именно поради възрастта му. Манчестър Сити, Челси и Ливърпул също биха могли да си го позволят, но "гражданите" точно сега не искат да вдигат подобен шум около себе си, докато мърсисайдци едва ли биха пръснали пари за играч на тази възраст, още повече предвид силния си състав. От Челси, пък, няма абсолютно никакви такива намерения, а и Франк Лампард предпочита да залага на младите играчи.

Така единствените възможни варианти за европейски гранд пред Кристиано при евентуално напускане остават Манчестър Юнайтед и ПСЖ. Междувременно, 9 футболисти, играли и с Роналдо, и с Меси в отбор, посочват по-добрия от тях.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички