Феновете на Ювентус не желаят титлата да им бъде присъждана на базата на временното класиране


Феновете на Ювентус не желаят титлата да им бъде присъждана на базата на временното класиране
Снимка: Guliver/GettyImages

2328 0

Феновете на Ювентус не желаят тима да получи титлата от сезон 2019/20, ако шампионатът в Серия А не бъде завършен. Всички спортни събития в Италия бяха отменени за неопределен период от време заради пандемията от коронавирус, която засегна Апенините.

Играчите на „старата госпожа“ проявиха солидарност, като се съгласиха заплатите им в следващите 4 месеца да не бъдат платени. А всеобщото мнение сред феновете на Ювентус е, че тимът не трябва да бъде обявяван за шампион, ако не е възможно сезона да бъде довършен. „Ще бъде чудесно, ако ни бъде дадена титлата в Серия А на базата на моментното класиране. Но още по-прекрасно ще бъде, ако кажем „не, благодяря“ гласеше публикация на фенове на Юветнус в социалните мрежи. Президентът на „старата госпожа“ Андреа Аниели е на сходно мнение.

Все още има няколко варианта да бъде излъчен победител в шампионата в Серия А. След като всички спортни събития в Италия бяха отменени поне до края на април, възможността кампанията да завърши по нормален начин става все по-малка. За момента Ювентус води с една точка на тима на Лацио, а Интер е на 9 зад шампионите, но с мач по-малко. А ето какво дискутират днес шефовете на Серия А.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички