Феновете на Ювентус не желаят титлата да им бъде присъждана на базата на временното класиране


Феновете на Ювентус не желаят титлата да им бъде присъждана на базата на временното класиране
Снимка: Guliver/GettyImages

2202 0

Феновете на Ювентус не желаят тима да получи титлата от сезон 2019/20, ако шампионатът в Серия А не бъде завършен. Всички спортни събития в Италия бяха отменени за неопределен период от време заради пандемията от коронавирус, която засегна Апенините.

Играчите на „старата госпожа“ проявиха солидарност, като се съгласиха заплатите им в следващите 4 месеца да не бъдат платени. А всеобщото мнение сред феновете на Ювентус е, че тимът не трябва да бъде обявяван за шампион, ако не е възможно сезона да бъде довършен. „Ще бъде чудесно, ако ни бъде дадена титлата в Серия А на базата на моментното класиране. Но още по-прекрасно ще бъде, ако кажем „не, благодяря“ гласеше публикация на фенове на Юветнус в социалните мрежи. Президентът на „старата госпожа“ Андреа Аниели е на сходно мнение.

Все още има няколко варианта да бъде излъчен победител в шампионата в Серия А. След като всички спортни събития в Италия бяха отменени поне до края на април, възможността кампанията да завърши по нормален начин става все по-малка. За момента Ювентус води с една точка на тима на Лацио, а Интер е на 9 зад шампионите, но с мач по-малко. А ето какво дискутират днес шефовете на Серия А.

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Ла Лига

Момчето, което пази планетата, мисли няколко хода напред и благодари, че го отхвърлят

През лятото на 2020 година Барселона отдели от бюджета си 5 милиона евро и плати на Лас Палмас за привличането...

Реклама
Най-четени новини

виж всички