Райола не скри коя ще е следващата дестинация на Погба след Манчестър Юнайтед


Райола не скри коя ще е следващата дестинация на Погба след Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1053 0

Футболният агент Мино Райола посочи коя може да е следващата дестинация на Пол Погба и това е бившият му отбор Ювентус. Още вчера (07.12) Tuttosport публикува откъс от интервю на импресариото, в което той обяснява, че времето на Погба в Юнайтед е изтекло, а днес вече излезе и цялото изказване. 

"Безсмислено е да говорим едно и също - той е нещастен в Манчестър. Пол вече не може да се изразява по начина, по който той иска. Погба трябва да смени отбора, да смени въздуха. Той има договор, който изтича след година и половина, но според мен най-добре и за двете страни е да бъде продаден възможно най-скоро. В противен случай Юнайтед рискува да го изпусне без пари, като се има предвид, че Пол няма намерение да продължи договора си.

Не е тайна, че Погба е в отлични взаимоотношения с всички в Юве и е готов да се завърне в тима, за който игра в продължение на четири години. "Може би Ювентус е неговата следваща дестинация. Защо не? Освен всичко друго взаимоотношенията му с клуба и бившите му съотборници са отлични. По време на пандемията от коронавирус не много клубове могат да си позволят Погба. Най-важното е някой да го иска". А защо Андреа Пирло обърква и разочарова играчите си със странно решение, и какво е то - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички