Куман потвърди: Ще гледаме Лионел Меси срещу Кристиано Роналдо в Шампионска лига


Куман потвърди: Ще гледаме Лионел Меси срещу Кристиано Роналдо в Шампионска лига
Снимка: Getty Images / Guliver

1908 0

Наставникът на Барселона Роналд Куман коментира предстоящия сблъсък между Лео Меси срещу Кристиано Роналдо, който ще е във вторник на "Камп Ноу", когато Барселона приема Ювентус. При първата среща между двамата отбора Меси и Роналдо не се срещнаха, тъй като португалецът бе с положителен тест за коронавирус.

"Фантастично е, че и двамата поддържат това ниво в продължение на 15 години. За мен те бяха двамата най-добри играчи в света. Те имат много различни характеристики, но и двамата са способни да вкарват голове, хеттрици, да печелят титли. Не е важно кое е по-добро, защото двамата са направили и са спечелили много неща, става въпрос за удоволствие и на двамата утре", заяви Куман.

Запитан дали завръщането на Роналдо е допълнителна мотивация за Меси, Куман отговори: "За нас не е допълнителен стимул, че идва определен играч, но това са два големи отбора, които се борят за първото място в групата, важното е да постигнем първото място".

Холандецът добави: "Кристиано все още е един от най-добрите, той работи всеки ден, за да остане там, трябва да го уважавате. Трябва да се опитаме да имаме топката, за да не може да бъде опасен". А какви попълнения ще иска Роналд Куман - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички