Къде да гледаме двубоя Барселона - Ювентус в Шампионска лига?


Къде да гледаме двубоя Барселона - Ювентус в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

6733 0

Тази вечер ще се изиграят 8 мача от последния кръг в Шампионска лига. Сблъсъкът, който приковава вниманието е между Ювентус и Барселона. Двата тима си осигуриха място на 1/8-финалите, но днес един срещу друг ще се изправят Лионел Меси и Кристиано Роналдо.

Сблъсъкът между Барселона и Ювентус на "Камп Ноу" ще е първият мач на двамата един срещу друг, откакто Роналдо напусна Реал Мадрид през лятото на 2018 година. В първия двубой в групата нямахме тази възможност, тъй като малко преди него португалецът бе дал положителна проба за коронавирус. Днес обаче ще гледаме дългоочаквания дуел. Срещата може да гледате пряко по Max Sport 3 и да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Досега Лионел Меси и CR7 са изиграли 35 преки двубоя, в които предимството безспорно е за аржентинската суперзвезда. Той има 16 победи на своята сметка срещу 10 за португалеца, а в 9 случая отборите им са завършили наравно. От тези срещи само две са били със статут на приятелски (една между Барселона и Реал и една между Аржентина и Португалия).

Иначе Роналд Куман няма да може да разчита на Жерар Пике, Сержи Роберто, Ансу Фати, Усман Дембеле и Самуел Умтити. За Ювентус аут са Демирал и Киелини.  Междувременно беше обявен отборът на 2020 година, като и Меси, и Роналдо са в състава!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички