Пирло обърква и разочарова играчите си със странно решение


Пирло обърква и разочарова играчите си със странно решение
Снимка: Getty Images/Guliver

1520 0

Треньорът на Ювентус Андреа Пирло не обсъжда със своите футболисти тактическата схема на игра, твърди "Corriere della Sera". Асистентът Игор Тудор прави това вместо него, а Роберто Баронио дава инструкции по време на мач. Фактът, че Пирло не говори по този въпрос с играчите ги обърква и ги разочарова, твърди изданието.

Подобно е било положението и с предшественика на Пирло в Торино - Маурицио Сари. Според изданието мълчанието на италианската легенда по такъв важен въпрос влияе негативно на отбора и футболисти като Пауло Дибала и Деян Кулушевски не разбирали какво иска треньорът им от тях.

"Corriere della Sera" също така съобщава, че в тима на "бианконерите" има напрежение и то не е свързано с това дали звездата Кристиано Роналдо играе, или не. В последния кръг на Серия А Ювентус завърши наравно с Беневенто (1:1). В последните си 5 мача шампионите на Италия имат само 2 победи. По-рано в Италия излезе информация, която сочи, че това поне с Роналдо не е така (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички