Бернардо Силва разкри с какво го дразни Роналдо и с какво е специален


Бернардо Силва разкри с какво го дразни Роналдо и с какво е специален
Снимка: Getty Images/Guliver

1045 0

Полузащитникът на Манчестър Сити Бернардо Силва разкри какво мисли за съотборника си в португалския национален отбор - Кристиано Роналдо. Той разкри с какво успява да го подразни петкратният носител на "Златната топка".

"Мисля, че неговият манталитет го прави толкова велик. Той е на 35 години и вече 15 години играе на най-високо ниво и не се уморява. Той винаги иска повече. Кристиано иска да спечели повече трофеи в Шампионска лига, повече трофеи с Португалия, първенства, индивидуални награди. Той иска да вкара повече голове", коментира халфът, цитиран от Goal.com.

"Понякога е дразнещо, когато играем на тренировка, резултатът е 1:1, а треньорът казва, че този, който отбележи, ще спечели. И вкарва винаги Роналдо. Когато ни предстои труден мач и не знаем дали ще спечелим, или не, трябва да дадем топката на Роналдо. Той ще бъде човекът, който ще реши резултата. Когато топката е у него, може да се случи нещо специално", допълни Силва.

"Дори на тренировките е малко дразнещо, защото именно той вкарва най-важните голове! Мисля, че именно това го прави специален. Роналдо винаги идва в решаващите моменти", завърши португалецът. А кой смята, че Силва ще спечели "Златната топка" след края на ерата "Роналдо-Меси" вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички