Гари Невил: Роналдо, Тевес и Рууни бяха най-великото трио във Висшата лига


Гари Невил: Роналдо, Тевес и Рууни бяха най-великото трио във Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

2500 0

Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил заяви, че атакуващото трио на „червените дяволи“ отпреди 12 години Кристиано Роналдо, Уейн Рууни и Карлос Тевес е най-доброто в историята на Висшата лига и дори настоящото трио на Ливърпул Салах-Мане-Фирмино не може да го надмине. Нападението на мърсисайдци обра много суперлативи през последните сезони, след като тимът спечели Шампионската лига през миналата година и е на път да триумфира във Висшата лига през настоящата кампания.

Според Невил обаче нападателите на Ливърпул все още са много зад бившите му съотборници и бившот атакуващо трио на Манчестър Юнайтед никога няма да бъде надминато. „Нека бъдем ясни – Тевес с Роналдо и Рууни беше спираща дъха атака. Те бяха направо извънземни. Те не бяха просто качествени играчи, бяха егоистични и решени на всичко. Роналдо беше доста по-различен на терена – той можеше да рита играчи, да се кара, да бърза, беше заплаха с начина си на игра. Рууни и Тевес бяха улични борци, но с невероятна способност. Имаше нещо специално в тях тримата. Това е най-доброто атакуващо трио в историята на Висшата лига и никога няма да бъде надминато“, каза Гари Невил в ‘Sky Sports Football Show’.

Кристиано Роналдо, Карлос Тевес и Уейн Рууни играха заедно в Манчестър Юнайтед между 2007-ма и 2009-та година. Те успяха да спечелят два пъти титлата във Висшата лига и Шампионската лига през 2008-ма година. А ето кой бранител на Ливърпул бе похвален от Гари Невил.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички