Прекрасни новини за Наполи: Голова машина не смята да напуска Ботуша


Прекрасни новини за Наполи: Голова машина не смята да напуска Ботуша
Снимка: Getty Images

1164 0

Головата машина на Наполи Виктор Осимен беше набелязан от няколко клуба. Нападателят обаче сподели, че не смята да напуска настоящия си клуб и че има още цели, които да преследва.

Това е един от най-добрите клубове в Европа и аз искам да печеля тук“, категоричен беше Осимен пред Il Mattino. „Бъдещето е сега, опитвам се да спечеля нещо значимо в Италия“.

Към момента Наполи е единственият непобеден отбор в Серия А. „Партнопейците“ към момента се радват на преднина от осем точки пред втория Милан и имат допуснати само две равенства от началото на сезона.

Осимен обаче е сигурен, че преднината все още не значи нищо: „Трудно е да се мисли за нещо по-добро от Наполи, един от най-добрите клубове в Италия. В момента съм съсредоточен изцяло върху този сезон, защото все още не сме направили нищо. Трябва да спечелим нещо и след това ще видим какво ще стане“.

Нападателят сподели, че чака с нетърпение сезонът да се поднови, а целите пред Наполи са ясни: „Трябва да продължим да работим здраво, да се преструваме, че не сме на върха на таблицата. Не трябва да мислим за тези, които очакват с нетърпение нашето поражение. Искаме да победим Интер, но това няма да е лесно“.

Осимен се присъедини към италианския клуб през 2020 година, а договорът му изтича през юни 2025 година. Той обаче е привлякъл интереса и на клуб от Висшата лига.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички