Наполи си поигра с огъня, но би Удинезе в петголов трилър


Наполи си поигра с огъня, но би Удинезе в петголов трилър
Снимка: Gulliver/GettyImages

1468 0

Лидерът във временното класиране на Серия А – Наполи, продължи с победите в италианското първенство. Този път партенопейците успяха да се справят при домакинството си срещу Удинезе с 3:2 в мач от 15-ия рунд в елита на Ботуша.

На „Диего Армандо Марадона“ всичко започна страхотно за домакините, които откриха след 15 минути чрез Виктор Осимен, а Пьотр Зиелински удвои в 31-ата. Елиф Елмас наказа за трети път тима от Удине с попадение в 58-ата минута и сякаш страстите на юг в Италия се поуспокоиха.

Гостите обаче не спряха да опитват да се върнат в срещата и в 79-ата Иля Несторовски намали пасива на Удинезе, а само три след това Самарджич вкара втори гол за гостите, което разтревожи публиката в Неапол.

В крайна сметка обаче Наполи наложи траен контрол върху топката и не допусна повече голове във вратата си и това остави тимът на върха в Италия с 41 точки, на 11 пред втория Лацио, който е и с мач пасив. Удинезе остана осми с 24 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички