Крадци удариха най-успешния играч в Серия А от началото на сезона


Крадци удариха най-успешния играч в Серия А от началото на сезона
Снимка: GettyImages

1964 0

Една от най-големите звезди на италианската Серия А се превърна в поредната жертва на грабеж! Става въпрос за изклчително перспективния грузинец Хвича Кварацхелия, който прави същински фурор с екипа на Наполи от началото на сезона и се намира под "светлината на прожекторите".

Според информация на Corriere dello Sport, неизвестни са задигнали личния автомобил на национала. Возилото се е намирало пред дома на играча, а случката се е разиграла в четвъртък, 3 ноември, сутринта. 

Футболистът не е пострадал, а за ситуацията е разбрал преди да тръгне за тренировка към клубната база. Футболистът се присъедини към настоящия си тим през лятото, като през тази кампания за 12 кръга е реализирал 6 гола и е асистирал 5 пъти. Той се нарежда на втора позиция сред голмайсторите и асистентите, но взети заедно го пращат еднолично на първа позиция.

Той обаче е един от многото футболисти, които в последно станаха жертва на грабежи или опити за злодеянието. По-рано беше откраднат автомобилът на халфа на Рома Мохамед Камара, а също имаше опити за проникване в къщите на аржентинската суперзвезда Анхел Ди Мария и защитника на Милан Тео Ернандес.

Вижте и повече за личната история на Кварацхелия, на който трансферната сума за месеци се вдигна 10 пъти!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички