Павел Недвед: Няма знаци, че Роналдо иска да напусне Ювентус


Павел Недвед: Няма знаци, че Роналдо иска да напусне Ювентус
Снимка: Getty Images

2879 0

Кристиано Роналдо не е давал индикации, че иска да напусне Ювентус и се очаква обратно в Торино по-късно този месец, сподели клубният директор Павел Недвед. „Кристиано е на почивка. Нямаме сигнал от антуража му, че иска да напусне. Очакваме го и той ще се завърне около 25 юли по план“, заяви чехът при представянето на календара за сезон 2021/22.

36-годишният португалски национал има още една година до края на договора си със „Старата госпожа“. Бъдещето му бе поставено под въпрос след труден сезон, в който Ювентус загуби титлата на Серия А след деветгодишна хегемония, напусна Шампионска лига още на осминафиналите и стигна до четвъртото място и класиране за груповата фаза на най-престижния европейски клубен турнир в последния ден от вътрешното първенство.

Торинци стартират следващия сезон с гостуване на Удинезе под ръководството на Масимилиано Алегри, който се завърна на треньорското кормило две години след като бе уволнен, въпреки че спечели пет поредни титли с „бианконерите“. „Имаше определена рутина с Алегри за пет години. Тогава той си взе двугодишна почивка, но сега е обратно при нас и е пределно мотивиран“, добави Недвед.

Бившият чешки национал се съгласи с твърдението, че Юве вероятно е отпразнувал повече четвъртото си място миналия сезон отколкото титлата през 2020, когато наставник бе Маурицио Сари. „Мисля, че е вярно, когато Сари каза, че не сме отпразнували Скудетото толкова много, защото може би беше естествено заради многото ни титли. Опитахме отново с Андреа Пирло миналия сезон, но завършихме четвърти. Отпразнувахме това постижение след сложен сезон заради многото трудности“.

Недвед потвърди интереса на клуба към полузащитника на Сасуоло Мануел Локатели, който се представи силно за новия европейски шампион Италия на Евро 2020. „Оставихме на спокойствие момчето по време на Европейското първенство. Той е играч на Сасуоло и ще време, в което да адресираме проблема“, завърши той.

А кой беше скритият герой за Италия на Евро 2020, за когото никой не говори - четете в този материал на SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички