Пауло Дибала се сбогува с феновете на Ювентус


Пауло Дибала се сбогува с феновете на Ювентус
Снимка: Getty Images/Gulliver

3252 0

Нападателят на Ювентус - Пауло Дибала ще изиграе днес последния си мач пред тифозите на тима срещу Лацио. Договорът на аржентинеца изтича и вече е ясно, че няма да бъде подновен. Той използва възможността да се сбогува с тях с емоционално послание в Туитър.

" Трудно ми е да намеря думите, с които да се сбогувам с вас. Минаха толкова години и преживяхме толкова емоции заедно. Очаквах да останем заедно още няколко години, но съдбата ни изпрати по различин пътища. Няма да забравя всичко, което ми дадохте; всеки мач, всеки гол. Израснах, учих се заедно с вас. Изживях мечтата си. Това бяха седем магични години с 12 трофея и 115 гола, които никой не може да ми отнеме. Никога. Благодаря ви за подкрепата в трудните моменти. Благодаря на всички, които бяха до мен в трудните моменти през годините; от първата до последната, от феновете до хората в клуба, всички треньори и съотборници, служители и директори. Да нося тази важна тениска, както и капитанската лента, бе едно от нещата, с които най-много се гордея в живота ми досега, за който един ден се надявам да разказвам на моите деца и внуци. Утре ще бъде последният ми мач с тази фланелка, трудно ми е да повярвам, че това ще е последното ни сбогуване. Няма да ми бъде лесно, но ще изляза на терена с усмивка и високо вдигната глава, знаейки, че съм дал всичко за вас", написа Дибала.

 

Дибала пристигна в "Старата госпожа" от Палермо през 2015 година и спечели 5 титли, 4 Купи на Италия, а веднъж взе и наградата за MVP на сезона в Серия "А". Голямата критика към него е, че е твърде чуплив и получава твърде много контузии, заради което за тези 7 сезона има едва 291 мача за клуба.

Междувременно титлата в Италия ще се реши в последния кръг, след като Интер и Милан спечелиха двубоите си снощи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички