Паоло Скарони с коментар за собствеността на Милан и амбициите за нов стадион


Паоло Скарони с коментар за собствеността на Милан и амбициите за нов стадион
Снимка: Getty Images

2396 0

Президентът на Милан Паоло Скарони коментира накратко ситуацията около собствеността на клуба и проекта за нов стадион, който изглежда като все по близо до реалността. „Не знам за критични въпроси, свързани с Investcorp. Разбирам, че има две оферти и е необходимо време, за ги разгледаме подробно, да ги разберем добре и да ги сравним. Определено не съм аз точният човек, който да говори за продажбата на клуба. Това не е процес, който засяга директно Милан и не се занимавам с него дори за минута“, заяви Скарони относно офертите на бахрейнския фонд Investcorp и американците от RedBird да придобият собствеността над 7-кратните европейски шампиони.

„Проектът за изграждане на новия стадион на Милан е в процес на обсъждане, подготовка и преговори. Оптимист съм и доста съм сигурен, че Милан ще има нов стадион в Милано. Има и обществено допитване, тече процес, който провеждаме. Този процес ще приключи след няколко месеца ", сподели президентът на „росонерите“.

Вижте още: Реакцията на Паоло Малдини след обрата на Милан срещу Верона

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички