Видео от DAZN


Паоло Малдини сподели как се чувстват със сина му след заразяването с коронавирус


Паоло Малдини сподели как се чувстват със сина му след заразяването с коронавирус

1776 0

Директорът в Милан Паоло Малдини разкри как се чувства, след като стана ясно, че със сина му Даниел са заразени с коронавирус. Легендата на "росонерите" публикува видео в Instagram, в което и благодари на всички, изказали им подкрепа, а също и на лекарите, които се борят ежечасно с пандемията, покосила Италия.

"В това видео искам да благодаря на всички, които изразиха своята любов и загриженост за моето здраве и това на сина ми в социалните мрежи. Ние сме добре, трябва да се възстановим от този вирус в рамките на седмица. Благодаря ви за вашата любов, която никога не е прекалена.

Искам също да благодаря на всички лекари, медицински сестри, здравни работници и служители на реда, които се противопоставят на тази необичайна ситуация с максимален професионализъм и смелост. Карате ни да се гордеем, че сме италианци. Още веднъж благодаря", казва Малдини във видеото. Друг известен човек от света на футбола - Микел Артета, съобщи, че се чувства излекуван. Вижте какво каза още мениджърът на Арсенал в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички

Видео от DAZN


Реклама

Избрано от ЦСКА


Нов в ЦСКА участвал в секс оргия и критикувал свой наставник за тренировките му

Като трансферен удар беше възприето у нас привличането на двама играчи на Уотфорд от ЦСКА. Става дума за Джером...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама