Паоло Малдини и синът му са заразени с коронавирус


Паоло Малдини и синът му са заразени с коронавирус
Снимка: Getty Images/Guliver

3382 0

Бившият капитан и легенда на Милан Паоло Малдини и синът му Даниел, който е момента е част от клуба, са дали положителни проби на теста за коронавирус. Новината бе обявена от „росонерите“ в събота вечерта.

51-годишният Паоло Малдини в момента изпълнява ролята на технически директор в клуба. Бившият бранител има 647 мача в Италианската Серия А с червено-черната фланелка. Даниел Малдини направи дебюта си за отбора през настоящия сезон. „Паоло и Даниел са в добро състояние. Те вече прекараха повече от две седмици у дома си, без външни контакти. Тяхната карантина ще бъде удължена, за да им бъде предоставено необходимото време за възстановяване“, гласеше съобщението от сайта на Милан.

Паоло и Даниел Малдини станаха поредните футболни личности в Италия, които се заразиха с COVID-19. А ето коя звезда на Ювентус също обяви, че е дал положителен резултат на теста за коронавирус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички