Малдини: Щастливи сме с Пиоли


Малдини: Щастливи сме с Пиоли
Снимка: Getty Images/Guliver

1902 0

Директорът на Милан Паоло Малдини заяви, че клубът е доволен от наставника Стефано Пиоли, въпреки поражението от Интер в последния кръг от Серия А. Пиоли е начело на „росонерите“ от октомври, като замени Марко Джампаоло начело на отбора.

Италианският наставник стабилизира тима, но според мнозина той няма да води Милан през следващия сезон. „Доволни сме от Пиоли. Той пое отбора в труден момент, наложи се да води тим, който не се справяше добре. Отборът е съставен от млади играчи. Той даде идентичност на тима. От сега до края на сезона могат да се случат много неща. Всички – играчите, треньорите и мениджърите живеем за резултатите. Щастливи сме от неговата работа, надяваме се, че ще имаме добра втора част от сезона“, каза Паоло Малдини пред „Скай Спортс Италия“.

Отборът на Милан заема 10-тото място в Италианската Серия А. Утре „росонерите“ са домакини на Ювентус в първи полуфинален мач от турнира за Купата на Италия, а в понеделник домакинстват на Торино в двубой от първенството. А ето какъв рекорд постигна Златан Ибрахимович срещу Интер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички