Пиоли: Малдини има качества


Пиоли: Малдини има качества
Снимка: Getty Images/Guliver

2068 0

Треньорът на Милан Стефано Пиоли каза, че липсата на острота в атака е причината отборът да не успее да спечели днешния си двубой срещи Верона. Срещата на „Сан Сиро“ завърши при равенство 1:1 и по този начин „росонерите“ пропуснаха възможността да се доближат до челната четворка.

След двубоя Пиоли коментира случилото се на терена. „Страдахме, тъй като допуснахме 6 точни удара към нашата врата срещу отбор като Верона. Съжалявам, че не можахме да вземем преднина в мача, когато имахме чудесна възможност в средата на първата част. Нямахме острота в предни позиции, когато владеехме топката и имахме предимство през втората част. Надявам се Златан Ибрахимович да се върне за дербито. Има отличен шанс той да бъде на линия срещу Милан“, каза италианският мениджър.

Пиоли каза няколко думи и за Даниел Малдини, който направи дебюта си за „росонерите“ в днешния ден. „Момчето има качества, има талант, но само талант не е достатъчен. Надявах се той да играе с топката повече“, допълни треньорът на Милан. А ето в кое отношение Златан Ибрахимович се справя по-добре и от Пиоли.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички