Паоло Малдини похвали Милан за силния сезон и класирането в ШЛ


Паоло Малдини похвали Милан за силния сезон и класирането в ШЛ
Снимка: Getty Images/Guliver

1458 0

Директорът на Милан Паоло Малдини заяви пред клубната телевизия на „росонерите“, че е много горд с отбора по повод победата срещу Лацио с пълен обрат в последния кръг от Серия А, който остави Милан на лидерската позиция четири кръга преди края.

"Много съм горд с отбора, треньорския щаб и всички останали. Тази истинска емоция е в основата на нашата работа. Прави ни щастливи и провокира подобни сензации", изрази задоволство Паоло Малдини пред клубната телевизия на Милан.

"Целта ни е да се представяме добре възможно най-дълго. Наистина се целим високо. В началото на сезона никой не очакваше да стигнем толкова далеч, но трябва да го използваме като мотивация занапред", коментира Малдини.

"Винаги сме вярвали, дори да не го обявявахме", добави Малдини по повод класирането на „росонерите“ в Шампионската лига следващия сезон.

"Не трябва да се задоволяваме с това. В последните 20 години Милан спечели титлата в Серия А само два пъти, така че, ако успеем този сезон, това ще е невероятен резултат. Когато имаш подобна възможност, трябва да дадеш всичко от себе си. Ако не успеем, поне ще знаем, че сме положили максимални усилия", каза още Паоло Малдини.

Вижте как Милан постигна пълния обрат срещу Лацио и се класира в Шампионска лига за следващия сезон

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички