Карло Анчелоти с коментар дали ще се върне като треньор в Милан


Карло Анчелоти с коментар дали ще се върне като треньор в Милан
Снимка: Getty Images

2855 0

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти говори за евентуално завръщане в своя бивш отбор Милан като старши-треньор. „Милан е един от малкото отбори, които държа в сърцето си, защото ме възпита не само като играч, а и като треньор. Ако прекарам още години в Реал мисля да се пенсионирам след това, а не да се връщам в Милан. Но има и такава вероятност. Малдини, който върши страхотна работа, няма нужда от двама", сподели Анчелоти пред радио Anch'io Lo Sport.

Анчелоти, който е на път да стане първият треньор спечелил всички първенства от Топ 5 на Европа, говори и за шансовете на своя отбор да спечели Шампионска лига този сезон. „Очаква ни тежко предизвикателство срещу Сити, както беше с ПСЖ и Челси, но ще изиграем правилно картите си. С премахването на правилото за головете на чужд терен мачовете станаха още по-вълнуващи. Това е добър период, близо сме до края на сезона и искаме да го затворим по възможно най-добрия начин", коментира италианецът, който се върна на темата „Милан“ и сподели какво очаква от битката за титлата в Серия А.

Анчелоти е на път към голям рекорд

„Милан има своите шансове, както Интер и Наполи. Ще бъде битка до последната минута на последния кръг. Ще бъде много равностойно. Разбира се, ще има и някои изненадващи резултати, но всичко ще се реши в самия край”, прогнозира Анчелоти.

Запитан след това кой ще подкрепи на предстоящото Световно първенство в Катар, тъй като неговата Италия не успя да се класира за форума, татко Карло отговори по следния начин. „Ще викам за Канада на Световното първенство, защото това е моят втори дом“, добави Анчелоти, който е женен за канадката Мариан Барена Макклей.

 Карло Анчелоти бе доволен след победата на Реал Мадрид над Севиля, която доближи "кралете" до титлата в Ла лига. Ето какво заяви опитният специалист

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички