Ибра счупи камера с шут и заяви: Аз решавам кога да спра (ВИДЕО)


Ибра счупи камера с шут и заяви: Аз решавам кога да спра (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2933 0

Златан Ибрахимович даде ясен отговор на зачестилите въпроси около неговото оттегляне от футбола. Шведският нападател, макар и да празнува 40-годишен юбилей, все още се подвизава в едно от най-силните първенства в света Серия А.
За италианския гранд Милан през този сезон Ибра записа 23 срещи, в които допринесе за 10 гола.

"Лъвът", както го наричат привържениците му, качи видео в социалните си мрежи. На него се вижда как той изпълнява пряк свободни удари и реализира всички от тях.

"Аз решавам кога да спра, точно както решавам, че жълтата топка ще те удари", гласи публикацията. Ибра изпълнява 3 точни удара, след което изпраща четвъртия право в снимащата го камера.

Това лято договорът на Златан с "росонерите" изтича и не е ясно дали ще бъде подновен. Той не успя да вземе участие в голяма част от мачовете на тима си поради контузии и здравословни проблеми. Шведът обаче поддържа невероятна форма и никога не разочарова феновете с представянията си.

Междувременно легендата на италианския футбол и Рома - Франческо Тоти, посъветва нападателя на Милан да не спира с изявите си по футболните терени

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички