Паоло Малдини обясни решението на Милан да се включи в Суперлигата


Паоло Малдини обясни решението на Милан да се включи в Суперлигата
Снимка: Getty Images/Guliver

887 0

Легендата на Милан и настоящ директор в клуба Паоло Малдини заяви пред "Sky Sports Italia", че предварително не е знаел нищо за създаването на Европейска Суперлига и е останал доста озадачен от решението на "шефовете на високо ниво":

"Не съм бил част от преговорите за създаване на Суперлигата. Научих за това в неделя вечер след декларацията от страна на клубовете. Това бе решение на шефовете на високо ниво и аз бях доста озадачен. Това не означава, че нямам своята отговорност, заради което се извинявам на феновете, не само тези на Милан, които почувстваха, че основните принципи на спорта бяха предадени, и които Милан винаги е уважавал"

"Чувствах, че трябва да кажа това. Като директор на голям клуб през 2021 година, знам, че приходите са много важни. Важно е да има стабилност. Затова трябва да се запитаме дали можем да научим нещо от тази ситуация. Да разберем докъде можем да стигнем. В никакъв случай не може да разрушаваме ценностите от миналото и принципите на меритокрацията, които са направени от мечти"

Един от главните мотори на новата Суперлига Флорентино Перес обвини един от английските клубове за провала на турнира!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички