Пак проблеми за Интер - Ромелу Лукаку с нова контузия! Колко дълго ще отсъства?


Пак проблеми за Интер - Ромелу Лукаку с нова контузия! Колко дълго ще отсъства?
Снимка: Getty Images

2202 0

Известният спортен журналист Фабрицио Романо съобщи в профила си в социалната мрежа Twitter, че нападателят на Интер Ромелу Лукаку е получил нова контузия!

Италианецът пише, че става въпрос за мускулна травма, която ще го извади от състава на Симоне Индзаги за последния мач на "нерадзурите" от груповата фаза на Шампионска лига - гостуването на Байерн Мюнхен, което е насрочено за 1 ноември (22:00 ч. наше време).

Романо допълва, че очакванията са 29-годишният белгиец да бъде възстановен за Световното първенство в Катар, което стартира след 3 седмици (на 20 ноември). Белгия е в Група "F" на Мондиал 2022 и е в компанията на Хърватия, Канада и Мароко. Първият мач за "дяволите" е на 23.11. - срещу Канада.

Съвсем наскоро Лукаку се завърна в игра, след като контузия в началото на сезон 2022/23 го извади от терените за период от два месеца (края на август - края на октомври). Той дори се разписа срещу Виктория Пилзен в 5-ия кръг на Шампионска лига при победата на Интер с 4:0, която подпечата билета на тима за пролетната фаза на надпреварата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички