Агентът на Никола Илиев: Много е интелигентен, Интер трябва да дава повече шансове на кадрите си


Агентът на Никола Илиев: Много е интелигентен, Интер трябва да дава повече шансове на кадрите си
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

1898 0

Мениджърът на един от най-големите таланти на българския футбол и Интер Никола Илиев - Калоян Иванов, разкри подробности около ситуацията с родната надежда в един от най-великите италиански клубове. 

Пред "interlive.it" специалистът сподели, взаимоотношенията между треньор и играчи в школата на "нерадзурите" са отлични, а неговият клиент често е привикван от легендарния Симоне Индзаги на тренировки с представителния тим на гранда от Милано.

"Отношенията между Илиев и треньора му Киву са прекрасни. Доколкото знам, като изключим лошите резултати в началото на сезона, наставникът има много добри отношения с всички в отбора", заяви Иванов.

Илиев прикова всички погледи върху себе си по време на последния мач на Интер от младежката Шампионска лига срещу Виктория Пилзен. Тогава, 18-годишният нападател разкри невероятните си качества, отбелязвайки цели 4 попадения.

"Чух се с Никола след четирите му гола. Той е много гладен за голове, но вече е забравил, че ги е вкарал и мисли за следващия мач. Надява се да се справи много добре, за да помогне на отбора си, както може. Той се чувства комфортно на всяка позиция. Подобри се много в тактическо отношение. Каквото и да иска треньорът от него, го прави. Той е много интелигентен футболист", допълни още агентът, след което каза, че Интер трябва да промени част от практиките си и да дава повече възможност на своите кадри.

"Никола си говори със Симоне Индзаги често и понякога бива привикван да тренира с първия отбор. Смятам, че Интер трябва да дава повече шансове на младите си таланти, вместо да ги викат в състава, само когато някой е контузен. И по-големи отбори от Интер го правят. Не са малко юношите, които трябва да имат повече минути за първия отбор", завърши Калоян Иванов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички