Отлична новина! Димо Кръстев е на крачка от интегриране в първия тим на Фиорентина


Отлична новина! Димо Кръстев е на крачка от интегриране в първия тим на Фиорентина
Снимка: Getty Images/Guliver

1468 0

Страхотна новина пристигна от Италия! Тя касае бъдещето на българския национал Димо Кръстев, който играе за младежкия тим на флорентинския гранд Фиорентина.

Според "Tutto Mercato Web" почти 20-годишният българин ще бъде въведен в първия отбор на "виолетовите" още през пролетта. Това ще се случи, ако клубът се раздели със защитника Лука Раниери, който може да напусне всеки момент.

Ако Раниери осъществи трансфер в последните часове на януарския прозорец, Фиорентина няма да му търси заместник. В клуба са решили да вземат от примаверата именно Кръстев и да започнат да го налагат в първия отбор.

Любопитното е, че юношата на Нефтохимик е дефанзивен халф номинално. Агентът му обаче призна тези дни, че треньорите на 'виолетовите" го виждат като централен защитник и именно на този пост трябва да действа той занапред.

Димо Кръстев премина в италианския клуб през 2019 година и направи име в младежкия тим на "виолетовите". А ето за кой български играч вярва, че ще успее в Серия А гадателката на Берлускони

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички