От Ювентус за наказание от УЕФА: Това не е нищо повече от един слух


От Ювентус за наказание от УЕФА: Това не е нищо повече от един слух
Снимка: Getty Images

1068 0

Директорът по футболни въпроси на Ювентус Франческо Калво настоява, че информациите за забраната на УЕФА от Европа е "нищо повече от слухове".

Ювентус не очаква наказание от УЕФА

La Gazzetta dello Sport съобщи тази седмица, че УЕФА е решила да изключи Ювентус от всички европейски състезания за една година, независимо какво ще реши в крайна сметка италианската съдебна система. Припомняме, че наказанието от 15 точки в Серия А за изкуствено завишаване на трансферните такси беше временно отменено.

"Нямаме новини за ситуацията, но аз също прочетох тези слухове във вестника и те бяха третирани като факти, но те не са нищо повече от слухове", заяви Калво.

"Ювентус като клуб е толкова солиден, че сме в състояние да планираме независимо от спортните резултати от този сезон. Естествено дали да играем в Европа или не, това влияе на стратегията, преди всичко на размера на състава, но ние имаме определени цели". Ювентус отпадна на полуфинала за Купата на Италия от Интер, но Алегри дори и след загубата видят позитивни неща.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички