От играчка става плачка: Фен на Рома катастрофира, след като се подигра с фенове на Лестър (ВИДЕО)


От играчка става плачка: Фен на Рома катастрофира, след като се подигра с фенове на Лестър (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1370 0

Рома се превърна в първия финалист в дебютното издание на европейския клубен турнир Лига на конференциите, след като излъга Лестър с 1:0 и с общ резултат 2:1 заслужи присъствието си на финалния сблъсък в Тирана.

Това не бе от най-интригуващите срещи през сезона, но ще бъде запомнена със сцените по трибуните и на улицата. Първо през деня италиански фен в движение се подиграваше с привърженици на Лестър, които бяха напълнили автобус от градския транспорт на столицата. Местният жител управляваше мотопед, докато не изгуби концентрация и се заби в спряла кола на улицата. На видеото се виждат и реакциите на англичаните, които видимо доволни от бедата на "врага им", започнаха да се смеят на видяното.

По време на срещата феновете на "лисиците" вилнееха в сектора за гости, като в момент от мача влязоха в ръкопашен сблъсък със стюардите. Тяхната задача бе да разделят двете публики, но се наложи да се намесят и "карабинерите", които въоръжени с щитове и палки успокоиха страстите.

На терена нямаше драма и "вълците" още в началото на първото полувреме подпечатаха амбициите си с гол на Ейбрахам, който се оказа и единственото попадение в срещата. Така Рома ще се сблъска с Фейенорд на финала, който съумя да елиминира Марсилия.

Ето как се развиха снощните мачове!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички