Жозе Моуриньо през сълзи: Рома е семейство, ще спечелим турнира(ВИДЕО)


Жозе Моуриньо през сълзи: Рома е семейство, ще спечелим турнира(ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2570 0

Наставникът на Рома Жозе Моуриньо бе изключително емоционален, след като "вълците" достигнаха до финал в турнира Лигата на конференциите, побеждавайки Лестър Сити с 1:0 и 2:1 в общия резултат. Единственото попадение отбеляза звездата на тима Тами Ейбрахам.

На 25 май те ще премерят сили с Фейенорд в битка за трофея в Тирана, което е първият голям европейски финал за "джалоросите" от 1991 г. насам.

"Толкова съм уморен, че искам да си отида вкъщи!", заяви Моуриньо пред Sky Sport Italia.

"Това е победа за всички. Не само на терена и на пейката, но и на трибуните. Това е най-голямото ни постижение - съпричастността и чувството за семейство, което създадохме с феновете.

Мисля, че представянето ни беше фантастично, други може да го виждат по различен начин, но когато вратарят ти направи две спасявания за 120 минути срещу отбор от Висшата лига с толкова много атакуващи качества, това означава, че сме направили нещо добро.

"Момчетата го заслужават, остават ни три мача в Серия А, в които трябва да се представим възможно най-добре. Искаме да триумфираме в края на май", завърши той

Португалският специалист вече влезе в историята като първия треньор, достигнал до финал в състезанията под егидата на УЕФА с четири различни клуба (Порто, Интер, Манчестър Юнайтед и Рома), но може да стане и първият, спечелил Шампионска лига, Лига Европа и Лига на конференциите.

А ето как Жозе Моуриньо се пошегува с мениджъра на Лестър Сити Брендън Роджърс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички