Клаудио Раниери - треньорът, когото малцина мразят (ВИДЕО)


Клаудио Раниери - треньорът, когото малцина мразят (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Gulliver

1941 0

Сблъсъкът в четвъртък (05.05) на "Стадио Олимпико" между Рома и Лестър, завърши с победа на домакините, които продължават напред към финала за Лигата на конференциите. Освен лютата битка между двата състава имаше момент в мача, който показа за пореден път, че футболът е повече от игра.

Клаудио Раниери бе във вип ложата на стадиона в италианската столица и наблюдаваше два от отборите, които е ръководил в своята кариера. Малко след началото на втората част той бе показан на големия екран на съоръжението и моментално бе поздравен от феновете на двата тима, които станаха на крака, за да го аплодират.

Жестът на привържениците е доказателство за огромната обич, която имат към италианския специалист. Раниери изведе отбора на Рома до второто място в Серия А през 2010 година, а начело на Лестър успя да направи немислимото, печелейки Висшата лига през 2016-а. 

Респектът към 70-годишния тактик е наистина огромен. През този сезон той пое отбора на Уотфорд, но след незадоволителни резултати бе уволнен. Със сигурност случилото се вчера на "Олимпико" му е напомнило колко много означава той за играта.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво каза Жозе Моуриньо през сълзи след срещата вчера.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички