Официално: Виктор Осимен проговори покрай скандала с Наполи


Официално: Виктор Осимен проговори покрай скандала с Наполи
Снимка: GettyImages

1011 0

Нападателят на Наполи Виктор Осимен, който бе един от хората с най-големи заслуги за шампионската титла на "партенопеите", коментира настоящата си ситуация в клуба. Той е обиден на клуба заради видеа и действия спрямо него, като дори има намерение за съд.

"Да дойда в град Неапол през 2020 година беше превъзходно решение за мен. Хората от Неапол ми показаха толкова много любов и мило отношение, няма да позволя на никого да застава между нас.

Страстта от хората в Неапол ме поддържа винаги да играя със сърце и с душа. ЛЮбовта към баджа е непоклатима, нося го с гордост.

Обвиненията срещу хората от Неапол не са верни. Имам много приятели, които са неаполитанци и които са станали част от семейството ми и от ежедневието ми. Оценявам нигерииците и всички останали, които говорят в подкрепа и стигат до мен. Благодаря ви толкова много, завинаги съм благодарен.

Нека продължим да разпространяваме обединеност, уважение и разбиране. Само Наполи" - гласи съобщението му. А какво сподели Наполи за "скандала" с Виктор Осимен?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички