Официално: Ювентус си върна Алваро Мората


Официално: Ювентус си върна Алваро Мората
Снимка: Getty Images/Guliver

3640 0

Италианският шампион Ювентус си върна под наем нападателя на Атлетико Мадрид Алваро Мората, съобщиха от клуба. Испанският голмайстор ще играе в Торино до края на сезона, като в договора му има опция за закупуване.

Според информациите, откупната клауза, заложена в договора на Мората, възлиза на 45 милиона евро, като е възможно да бъде изплатена на три вноски. Освен това Юве има опция да удължи наема му с още един сезон срещу 10 млн. евро.

Мората игра с фланелката на "старата госпожа в периода 2014 - 2016 година, когато отново бе под наем, но от състава на Реал Мадрид. Нападателят ще носи номер 9, като се очаква да си партнира в атака с бившия си съотборник Кристиано Роналдо.

В същото време Атлетико Мадрид се надява, че ще вземе Луис Суарес на мястото на Мората в отбора. Последните информации обаче гласят, че президентът на Барселона е блокирал подобен трансфер (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички