Андреа Пирло призна, че няма да използва Кристиано Роналдо във всеки мач


Андреа Пирло призна, че няма да използва Кристиано Роналдо във всеки мач
Снимка: Gulliver/GettyImages

3166 0

Новият наставник на Ювентус Андреа Пирло дебютира с победа в първия си официален мач начело на тима. Той бе срещу Сампдория в Серия А (триумф с 3:0). Един от головете бе дело на Кристиано Роналдо, а италианският треньор призна, че няма да го използва във всеки мач.

"Мислим относно това как да използваме Роналдо и сме говорили по темата. Той все още не е изморен, тъй като тъкмо започнахме, но когато идват по-малко важни мачове, ще опитаме да му даваме почивка. Той е много интелигентен човек, който познава тялото си много добре, така че знае кога трябва да отстъпи и да почине. Кога ще играе, зависи от него" - призна Пирло.

"Допреди 5 години бях на терена и знам колко важно е играчите да говорят с треньора, да са наясно с неговите изисквания, както и той да ги познава перфектно. Направихме добро първо полувреме, но не успяхме да вкараме повече от един гол. Към края момчетата се чувстваха доста уморени, но продължиха да създават положения и да контролират ситуацията на терена" - сподели той относно мача.

А наскоро Андреа Пирло разкри от какво има нужда спешно Ювентус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички