Барселона промени мнението си, не пуска Суарес в Атлетико (Мадрид)


Барселона промени мнението си, не пуска Суарес в Атлетико (Мадрид)
Снимка: Getty Images/Guliver

2881 0

Атлетико Мадрид смяташе, че вече е намерил своя заместник на Алваро Мората и това е Луис Суарес. Уругваецът трябваше да се присъедини към двугодишна сделка със заплата от девет милиона евро на сезон.

Президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу обаче е спрял подобен ход. Каталунците и Суарес се договориха договорът на нападателя да бъде прекратен една година предсрочно и играчът да получи част от заплатата за 2020/21. Единствено подписът липсваше, за да бъде приключен договорът.

Барселона обаче промени решението си, след като стана ясно, че следващата му дестинация ще бъде Атлетико Мадрид - въпреки че първоначално Атлети не беше в списъка на вето клубовете на Барселона.

Сега от Барселона казали на Суарес, че ако той отиде в "дюшекчиите", то няма да му изплатят договорената сума. Това накарало нападателя да побеснее, тъй като той вижда това като нарушаване на обещанието.

Междувременно Атлетико Мадрид не е в състояние да компенсира тази загубена печалба, като предложи на Суарес повече пари от 9 милиона евро на сезон. Мадридчани все още не изключват възможността да подпишат с играча, но знаят, че сега е по-трудно и започват да търсят алтернативи, като един от тях е Единсон Кавани.

А в какво бе обвинен Луис Суарес от италианските власти - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички