Официално: Милан подписа нов договор с Пиоли, не се разбра с Рангник


Официално: Милан подписа нов договор с Пиоли, не се разбра с Рангник
Снимка: Getty Images/Guliver

854 0

Ръководството на Милан подписа нов договор с треньора на отбора Стефано Пиоли, който е до юли 2022 г., съобщи официалният сайт на клуба. В същото време стана ясно, че италианският гранд не е успял да се договори с Ралф Рангник.

"Стефано стана треньор в много сложен момент за клуба. Винаги сме казвали, че е нужно време, за да видим резултатите от неговата работа. Напълно очевидно е, че качеството на работата и професионализма винаги носят плодове. Стефано е точният за това да построи отбор, какъвто искаме - успешен, млад и жаден за успехи", коментира спортният директор на "росонерите" Паоло Малдини.

Междувременно, вратарят на Милан Джанлуиджи Донарума излезе титуляр в двубоя от 35-и кръг на Серия А срещу Сасуоло, който стана за него №200 с фланелката на "росонерите". Тази граница младият страж покори на възраст 21 години и 146 дни. По този начин той надмина показателите на вратаря на Ювентус Джанлуиджи Буфон, който на същата възраст е изиграл само 134 мача. А коя бивша звезда на Милан може да се завърне в клуба вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички