Златан Ибрахимович сподели как е бил предизвикан да дойде в Милан и дали ще си тръгне


Златан Ибрахимович сподели как е бил предизвикан да дойде в Милан и дали ще си тръгне
Снимка: Getty Images/Guliver

1374 0

Колоритната звезда на Милан Златан Ибрахимович отново говори за бъдещето си при "росонерите". Освен това, той разкри как е бил предизвикан да се завърне там, като допълни, че ако нещата продължават така, ще напусне клуба след сезона.

"Ибра играе, за да печели, а ако не - си стои вкъщи. Казаха ми, че да се пенсионирам в Америка е твърде лесно и заради това се завърнах в Милан. Тук съм заради страстта, защото на практика играя безплатно. Ибра е роден, за да играе футбол и все още е най-добрият в това.

Ще видим как ще се чувствам след два месеца. Ще видим и какво ще стане в клуба. Ако ситуацията е такава, честно казано е малко вероятно да ме видите в Милан през следващия сезон. Ибра не е играч за Лига Европа и Милан не е клуб за Лига Европа. Не знам дали ще отида в друг клуб след Милан. Бих отишъл само някъде, където имам някакъв контрол, а не, където думите нямат значение" - сподели той.

Междувременно, стана ясно, че Ралф Рангник ще бъде треньор на Милан през следващия сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички