Милан може да остави Пиоли начело, а Рангник да получи друг пост


Милан може да остави Пиоли начело, а Рангник да получи друг пост
Снимка: Getty Images/Guliver

983 0

Стефано Пиоли може и да остане начело на Милан и през следващия сезон, пише Corriere dello Sera. Според медията ръководството на "росонерите" не виждат смисъл да уволняват 54-годишния наставник. Както е известно, паузата между настоящия и следващия сезон в Серия А ще бъде кратка и новият треньор няма да успее да построи нов игрови стил в отбора.

Друго важно основание за задържането на Пиоли на поста е, че играчите го подкрепят. Някои от тях публично се застъпиха за италианския треньор. Към момента Милан заема шестото място в класирането в Серия А и е в серия от 9 мача без поражение. От първенството остават 4 кръга.

Доскоро се смяташе, че след края на сезона италианският гранд ще се раздели с Пиоли и ще назначи германския треньор Ралф Рангник. Той може да пристигне в Милано, но да бъде назначен за технически директор, твърди изданието.

Стефано Пиоли пое Милан в хода на сезона, заменяйки провалилия се начело на тима Марко Джампаоло. А кой друг известен треньор вчера бе свързан с Милан вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички